Cor van den Berg consultancy Uw Partner C vd Berg
cor van den berg
Archief

Netwerk van ervaren experts gaat onder meer herstel in natura-werk monitoren

04-05-2012 | schademagazine.nl nieuwsbrief | pdf versie

Cor van den Berg nog één keer vlammen

Dat hij geen man is om stil te zitten, is alom bekend. Daarom is het voor velen in expertise- en verzekeringsland allerminst een verrassing dat Cor van den Berg weer ‘iets’ zou gaan beginnen. De vraag was echter ‘wat?’ en ‘wanneer? Het antwoord op deze vragen wordt gegeven in onderstaand artikel. Onder de naam Cor van den Berg Consultancy BV gaat hij, gesteund door een netwerk van ervaren (al dan niet gepensioneerde) schade-experts, verzekeraars, makelaars, expertisebureaus, volmachtbedrijven en andere opdrachtgevers ondersteunen op een aantal terreinen: schade-expertises, detachering, het opleiden van jonge experts en schadebehandelaars en - de meest opvallende dienst in het palet - het monitoren van verrichte (reconditionerings- en schadeherstel)werkzaamheden in het kader van herstel in natura. Op de vraag waarom hij opnieuw een onderneming opzet, volgt een klip en klaar antwoord:
“Ik word in mei 57. Ik wil nog één keer vlammen.”
Lees meer >>

Cor van den Berg start eigen consultancybedrijf

16-04-2012 | amweb.nl nieuwsbrief

Voormalig Nivre-directeur Cor van den Berg is in Waddinxveen gestart met Cor van den Berg Consultancy BV. Met behulp van een uitgebreid netwerk wil hij werkzaamheden uitvoeren voor verzekeraars, makelaars, expertisebureaus, volmachtbedrijven en andere opdrachtgevers. Daarbij denkt hij aan schade-expertises, detachering, opleiding en het monitoren van herstelwerkzaamheden in natura.

Lees meer >>

Cor van den Berg Consultancy gaat voor verzekeraars herstel in natura-werk monitoren

week 16 2012 | schade-media.nl Nieuwsbrief

Cor van den Berg, sinds 1976 werkzaam in expertise- en reconditioneringsland, is een nieuw bedrijf gestart. Onder de naam Cor van den Berg Consultancy BV verricht hij vanuit zijn woonplaats Waddinxveen, met behulp van een netwerk van ervaren (al dan niet gepensioneerde) schade-experts, een breed scala aan werkzaamheden voor verzekeraars, makelaars, expertisebureaus, volmachtbedrijven en andere opdrachtgevers: schade-expertises, detachering, het opleiden van jonge experts en schadebehandelaars en - de meest opvallende dienst in het palet - het monitoren van (reconditionerings- en schadeherstel)werkzaamheden in het kader van herstel in natura zowel voor, na of tijdens de uitvoering. In dat laatste ziet hij het bekende 'gat in de markt', niet in de laatste plaats doordat de vraag naar één of andere check op het uitgevoerde reconditionerings- en herstelwerk en de daarmee gemoeide kosten uit de hoek van verzekeraars zelf komt.

Lees meer >>